Dranken

Dranken

Klinken op jouw aanbod

Conway biedt steeds het breedste assortiment in dranken geschikt voor jouw verkooppunt. Van water, limonades en sappen tot alcoholische dranken.

Frisdranken

In deze categorie kan je een heleboel frisdranken terugvinden, al dan niet bruisend. We zien binnen deze categorie een sterke stijging binnen de “healthy” dranken.

Waters

In het assortiment van Conway kan je de standaard plat- en bruiswaters terugvinden. Buiten dit gamma hebben we ook gearomatiseerde waters die momenteel enorm in opmars zijn.

Functionele dranken

We hebben een ruim assortiment sportdranken en energiedranken op voorraad. De sportdranken gaan focussen op het verbeteren van fysieke en mentale prestaties.

Bij de energiedranken gaat het eerder over de hogere hoeveelheid cafeïne of soortgelijk bestanddeel dat je energie geeft.

Bieren

Bier blijft een belangrijk deel van jouw omzet. Met toonaangevende nationale en internationale biermerken vind je bij Conway een groot aanbod in pils en speciale bieren.

Wijnen

Wijnklanten zoeken in de Convenience-Shop vooral een duidelijk, overzichtelijk en aantrekkelijk assortiment in een hedendaagse diversiteit en met prijsvriendelijke kwaliteit. Conway levert je een breed assortiment aan hoogwaardige en veelgevraagde wijnen.

 

Aperitieven

Aperitieven, cava en champagne zijn onmisbaar in het hogere prijssegment van het assortiment in jouw verkooppunt.

 

Sterke dranken

Ook de markt van de sterke dranken verandert regelmatig. Conway spoort voor u alle veranderingen in de markt op en levert u een assortiment sterke dranken op maat en volgens de wens van uw klanten.