Zoet & Hartig

Zoet & Hartig

Voor iedere smaak, ieder moment

Of je een dagbladhandel, een benzinestation of een tabakswinkel hebt, niemand kan weerstaan aan chocolade, snoep, chips of kauwgom.

Klassieke Food-to-go assortimenten staan sinds jaren op een hoog niveau in Convenience zaken. Het is de uitgelezen kans voor een constante afzet en omzet. Haal hier meer uit met het confiserie assortiment van Conway. Wij bieden jou meer dan 8.500 artikels voor iedere smaak en voor ieder moment. Van chocoladereep, cake, chips, lolly’s, kauwgum tot hartige snacks.

Snoepgoed

Snoepjes, klein en groot zijn er gek van! Deze lekkernijen hebben we van verschillende leveranciers, merken, soorten en smaken. Ook voor de consumenten die geen suiker mogen eten, hebben we een oplossing in ons assortiment voorzien.

Koeken & Chocolade

Van koekjes voor de kleinsten tot de legendarische onvervangbare candybars, we hebben het allemaal! Natuurlijk vergeten we ook hier de trend ‘healthy food’ niet, ondertussen is dit al een mooi assortiment voor de bewuste consument.

Kauwgom & Muntjes

Alle smaken en formaten kan je bij ons vinden. Deze verfrissingen kan je zowel in een pakje als een pot verkrijgen.

Hartig

Ook de hartige snacks mogen niet ontbreken in jouw shop. In deze categorie kan je zowel chips als vleessnacks terugvinden.