Ga aan de slag bij Conway

Interessante perspectieven en maximale ontplooiing.

Jij bepaalt ons succes.

Ga aan de slag bij Conway

Interessante perspectieven en maximale ontplooiing.

Jij bepaalt ons succes.

Welkom bij Conway!

Topbedrijven doen een beroep op topmedewerkers. Ten slotte zijn het de medewerkers die mee het succes bepalen van ons bedrijf.

Conway is steeds geïnteresseerd in de aanwerving van nieuwe medewerkers. We geven onze medewerkers interessante perspectieven en bieden hen de mogelijkheid om zich maximaal te ontplooien. Met deze instelling inspireren we onze werknemers.

Gezond en beschermd

Onze werknemers zijn de basis van onze activiteit, hun gezondheid en veiligheid zijn onze top prioriteit.

De eventuele veiligheid- en gezondheidsrisico’s worden besproken in het Comité voor Preventie en Bescherming op het Werk (CPBW), samengesteld uit werknemers uit alle vestigingen en leden van de directie.

Onze werknemers in alle vestigingen worden systematisch geïnformeerd over de relevante risico’s op de werkplek via opleidingsprogramma’s en informatiecampagnes.

ESF Werkbaar Werk

Conway bouwt met financiële steun van het ESF en Vlaanderen aan duurzame loopbanen en werkbaar werk voor de medewerkers. Via een competentie-, loopbaan- en rotatiebeleid wordt ingezet op duurzame tewerkstelling. Een ergonomiebeleid met oog voor preventie en toepassing moet ervoor zorgen dat medewerkers op een fysiek haalbare en veilige wijze hun werk kunnen blijven uitvoeren.