Gewoon slim.
Ga aan de slag bij Conway!

Gewoon slim.
Ga aan de slag bij Conway!

Intro

Conway als werkgever

Bij Conway dragen we onze visie ‘your most convenient partner’ niet alleen uit naar onze klanten, maar ook naar en met onze medewerkers. Dat betekent voor klanten dat we slimme concepten en oplossingen bieden en altijd voor ze klaarstaan, zodat we er samen voor zorgen dat zij nóg succesvoller en makkelijker kunnen ondernemen. Van onze medewerkers vraagt die convenience om een echte Conway-mentaliteit: alle vrijheid om slimme oplossingen te bedenken en volle verantwoordelijkheid nemen.

Dat is voor iedere werknemer anders. Daarom coachen, sturen, motiveren en ondersteunen we onze mensen op ieder moment dat we iets voor ze kunnen betekenen. We vinden het namelijk belangrijk dat iedereen zich op zijn plek voelt, zijn eigen ambities kan waarmaken en zo aangenaam kan werken.

Bij Conway kennen we onze klanten door en door en hebben we sterke langdurige samenwerkingen. Dat geldt ook voor de samenwerking tussen onze werknemers. Er hangt een positieve sfeer en dat resulteert in aangenaam werken. Bij Conway doen we er alles aan om onze klanten succesvoller te laten zijn.