Ga aan de slag bij Conway

 

Vacatures

Ga aan de slag bij Conway

 

Wij zijn Conway

Bij Conway dragen we onze visie ‘your most convenient partner’ niet alleen uit naar onze klanten, maar ook naar en met onze medewerkers. Dat betekent voor klanten dat we slimme concepten en oplossingen bieden en altijd voor ze klaarstaan, zodat we er samen voor zorgen dat zij nóg succesvoller en makkelijker kunnen ondernemen. Van onze medewerkers vraagt die convenience om een echte Conway-mentaliteit: alle vrijheid om slimme oplossingen te bedenken en volle verantwoordelijkheid nemen.

Dat is voor iedere werknemer anders. Daarom coachen,  sturen, motiveren en ondersteunen we medewerkers zodat ze allemaal op hun eigen manier met goesting kunnen werken bij Conway.

Over Conway

Met vestigingen in vijf Europese landen en leveringen aan ruim 91.000 verkooppunten is de groep Lekkerland, waartoe Conway behoort, de Europese specialist voor on-the-go consumptie. Wij bieden onze klanten een breed assortiment aan food- en non-foodartikelen, logistieke diensten op maat en slimme oplossingen die snel en eenvoudig te integreren zijn in hun shop.
Onze klanten bieden aan die consumenten het gemak van consumptie onderweg. Dit zijn onder meer benzinestations, supermarkten en kruideniers, tabak- en dagbladwinkels, pretparken en bioscopen.

Door voortdurend in te spelen op trends en ontwikkelingen in de markt, kunnen we meerwaarde bieden aan onze klanten en ze nog succesvoller maken. Telkens we ook maar iets kunnen betekenen voor onze klanten, staan we klaar om te helpen of mee te denken over een oplossing die past bij hun shop, doelgroep en locatie.

Wij willen voor onze klanten ‘your most convenient partner’ zijn, de partner waarmee ze het gemakkelijkst werken.

Hoe we ‘your most convenient partner’ zijn en blijven

Alles wat we bij Conway doen, doen we vanuit de gedachte om ‘your most convenient partner’ te zijn. Met agility, entrepreneurship en clarity krijgen wij dat voor elkaar. Zo maken we onze visie waar om klanten nog succesvoller te laten zijn en zorgen we dat iedere medewerker op zijn of haar eigen manier met goesting bij Conway werkt.