Ga aan de slag bij Conway

 

Vacatures

Ga aan de slag bij Conway

 

Wij zijn Conway

Bij Conway dragen we onze visie ‘your most convenient partner’ niet alleen uit naar onze klanten, maar ook naar en met onze medewerkers. Dat betekent voor klanten dat we slimme concepten en oplossingen bieden en altijd voor ze klaarstaan, zodat we er samen voor zorgen dat zij nóg succesvoller en makkelijker kunnen ondernemen. Van onze medewerkers vraagt die convenience om een echte Conway-mentaliteit: alle vrijheid om slimme oplossingen te bedenken en volle verantwoordelijkheid nemen.

Dat is voor iedere werknemer anders. Daarom coachen,  sturen, motiveren en ondersteunen we medewerkers zodat ze allemaal op hun eigen manier met goesting kunnen werken bij Conway.

Over Conway

De Lekkerland Groep, waartoe Conway behoort, is de specialist voor on-the-go consumptie in 4 Europese landen. De focus ligt op de behoeften van onze klanten en consumenten. Onze visie is om “Your most convenient partner” te zijn voor onze klanten – de beste partner die ze zich kunnen wensen. Tot onze klanten behoren tankstations, dagbladhandels, convenience stores, bakkerijen, food retailers en quick service restaurants.

In 2020 bediende Lekkerland ongeveer 85.800 verkooppunten in heel Europa en had het ongeveer 5.000 mensen in dienst. De omzet bedroeg 13,1 miljard euro. Sinds 2020 maakt het bedrijf deel uit van REWE Group, één van de toonaangevende bedrijven in retail en toerisme in Duitsland en Europa.

In 2020 realiseerde REWE Group een totale omzet van ongeveer 75 miljard euro. REWE Group, opgericht in 1927, is aanwezig in 22 Europese landen met ongeveer 384.000 medewerkers.

Hoe we ‘your most convenient partner’ zijn en blijven

Alles wat we bij Conway doen, doen we vanuit de gedachte om ‘your most convenient partner’ te zijn. Met agility, entrepreneurship en clarity krijgen wij dat voor elkaar. Zo maken we onze visie waar om klanten nog succesvoller te laten zijn en zorgen we dat iedere medewerker op zijn of haar eigen manier met goesting bij Conway werkt.