Profileer uw verkooppunt. Met meer vers.

Vers en diepvries

Consumentengedrag wordt gekenmerkt door mobiliteit en kwaliteit. Convenience en vers bieden dan ook het perfecte antwoord.

Of het nu gaat om droge, verse, gekoelde of diepgevroren producten, houdbaar, rauw of klaargemaakt, uit de verschillende assortimenten en diensten biedt Conway steeds een oplossing op maat voor uw dagbladhandel, benzinestation of bakkerij.

Met broodjes, snacks, salades, sappen, vleeswaren, kazen, fingerfood tot kant en klare maaltijden om op te warmen, biedt u de consument alles aan wat hij wenst. Conway multi-temperatuur vrachtwagens leveren alles in één bestelling, van diepvriespizza tot tomaten. Dit alles zonder de hoogste kwaliteitsstandaard uit het oog te verliezen zodat u de consument met uw producten kan overtuigen.

En u doet er nog een goede zaak aan. Versproducten hebben immers een beduidend hogere winstmarge dan bijvoorbeeld klassieke zoetwaren.

Met het Conway assortiment van vers- en diepvriesproducten heeft uw dagbladhandel, benzinestation of Convenience Shop toegang tot een uniek aanbod van verse Convenience levensmiddelen, omzet verhogende producten en bijkomende service.

Contacteer ons!

Contact

Contact Meer details

Diensten

Diensten Meer details