Altijd onderweg voor jou

Snel en betrouwbaar.
Aangepast aan jouw noden en behoeften.

Altijd onderweg voor jou

Snel en betrouwbaar.
Aangepast aan jouw noden en behoeften.

Altijd en overal

Met moderne en daarnaast ook milieuvriendelijke multi-temperatuur vrachtwagens zijn wij altijd en over heel België onderweg voor onze klanten.

Vanuit 2 verdeelcentra, Temse & Courcelles, leveren wij al onze klanten op een vlotte en snelle manier.

Operationele topprestaties en 100 procent focus op service, dat is wat onze klanten van ons mogen verwachten.
Elke dag opnieuw!

Direct en stipt

Dankzij moderne software voor routeplanning weten onze Conway chauffeurs steeds waar ze heen moeten. Het doel is om elke klant op tijd te leveren met zo min mogelijk kilometers. Dat bespaart tijd en brandstof.

Ook achter het stuur is alles zo efficiënt mogelijk georganiseerd. Vrachtwagens van Conway beschikken over drie temperatuurzones: niet gekoelde, verse (tot + 7°C) en diepvries (tot -20°C) goederen. Zo ontvang je in één enkele levering jouw volledige bestelling en heb je meer tijd voor jouw klanten!

Modern, betrouwbaar & milieuvriendelijk

Iedere centrale werkt met de modernste magazijnsystemen. In samenwerking met ons uitgebreid wagenpark is dit de garantie voor de vlotte en betrouwbare levering van jouw bestellingen.

Efficiënte orderpicking

Pick-by-Voice en Pick-to-Light zorgen voor een efficiënte en vlotte afhandeling van jouw order.

Dankzij Pick-by-Voice hebben Conway magazijnmedewerkers  steeds beide handen vrij en kunnen tot zes orders tegelijk klaarzetten. Pick-to-Light, een LED aanduiding in het magazijnvak, leidt onze medewerker meteen naar de juiste plaats. Beide toepassingen zorgen voor een papierloze en dus milieubewuste orderpicking.

Papierloze levering

Conway chauffeurs zijn uitgerust met een Personal Digital Assistent (PDA) voor een papierloze afhandeling van alle leveringen.

Certificaten

Wij hebben volgende certificaten:

Verdeelcentra