Klant aan het woord: “Bij Conway zit ik perfect.”

Klant aan het woord: “Bij Conway zit ik perfect.”

Conway werkt al meer dan 15 jaar samen met de 9 zelfstandige supermarkten van Au Panier De Victor. Die hechte band zetten we graag in de verf. Uitbaatster Marie-Hélène is nog steeds enorm enthousiast over onze samenwerking.

Vijftien jaar werken we nu al samen. Dit wil zeggen dat alles goed verloopt, hopen we?

Absoluut! Ik moet nooit pushen om te zorgen dat alles in orde komt. Dat gebeurt vanzelf en dat stelt me gerust. Jullie zorgen ervoor dat het voor mij allemaal zo makkelijk mogelijk is. Daarom zijn we al zo lang klant en blijven we dat ook. Geloof me: er zijn al anderen komen aankloppen, maar ik wimpel ze keer op keer af. Bij Conway zit ik perfect.

Au Panier De Victor
Marie-Hélène Poncin

Dat horen we graag. Wat zijn volgens jou onze sterke punten?

Jullie gaan nooit voor 90% tevredenheid, maar altijd voor de volle 100%. De leveringen komen op tijd. Het assortiment is heel groot en uitgebreid. Er zijn ook vaak sterke promoties. Het belangrijkste voor mij is misschien wel dat ik mij gehoord voel. Als er al eens een probleem is, dan zijn jullie bereikbaar. Jullie kennen mij en onze winkels. Ik heb nooit het gevoel één van de zovelen te zijn.

Wij bouwen inderdaad graag een persoonlijke band op met onze klanten.

Dat mogen jullie ook zeker blijven doen. Ik vind het op die manier heel fijn en daarom blijven we op jullie vertrouwen. Ik heb een vlotte, informele band met onze vertegenwoordiger. We werken gewoonweg heel goed samen.

Jullie zijn momenteel volop bezig met het renoveren van jullie winkels. Au Panier De Victor gaat mee met z’n tijd.

Natuurlijk! Je moet altijd blijven vernieuwen. Fris en innovatief zijn, is belangrijk. Dat doen jullie zelf trouwens ook. Jullie webshop bijvoorbeeld is heel gebruiksvriendelijk en zorgt voor een snelle service. Wij proberen hetzelfde te doen in onze shops, mét de persoonlijke touch erbij.

Welk publiek komt er naar jullie winkels?

Het zijn vooral lokale mensen die bij ons komen shoppen. Op het vlak van assortiment moeten we als kleine supermarkt natuurlijk concurreren met de grotere ketens. Wij maken het verschil met onze aanpak. Gezellig, familiaal en altijd met een vriendelijke babbel. We zien heel weinig klanten maar één keer. Als je eenmaal bij ons langs geweest bent, blijf je terugkomen.

Dat is heel erg knap van jullie! Maar waarschijnlijk wel hard werken, elke dag opnieuw.

Ja, klopt. Het is inderdaad hard werken. Het stopt nooit in onze branche. Dit is gelukkig ook een teken dat we goed bezig zijn. Als ik er even niet ben, hoef ik me alvast over onze samenwerking geen zorgen te maken. Een hele geruststelling!

Contactpersoon
Conway – The Convenience Company