Conway staat – ook in deze tijd – voor je klaar!

Conway staat – ook in deze tijd – voor je klaar!

Conway staat – ook in deze tijd – voor je klaar!

De huidige corona-crisis is een unieke uitdaging voor ons allemaal. Conway is zich bewust van haar verantwoordelijkheid om een betrouwbare partner te zijn voor haar klanten in België, zeker nu. Zodat de consument de producten die hij op dit moment nodig heeft, kan vinden in supermarkten, krantenwinkels, benzinestations, lokale voedingswinkels en andere verkooppunten. Ons team geeft hier alles voor!

Conway ondervindt op dit moment geen leveringsproblemen. De binnenkomende bestellingen kunnen worden verwerkt en naar onze klanten worden verstuurd. We staan in nauw contact met onze leveranciers om eventuele moeilijkheden bij de levering in een vroeg stadium te herkennen en snel te kunnen reageren.

Dat wij jullie in deze Corona-crisis kunnen leveren, is vooral te danken aan de buitengewone inzet van onze medewerkers. Het team van Conway werkt onvermoeibaar, vooral in de logistieke centra, maar ook op vele andere afdelingen, zodat jij ook in deze moeilijke tijden volledig op ons kunt vertrouwen.

Contactpersoon
Conway – The Convenience Company