‘Your Easy Shopping’
maand bij Conway

‘Your Easy Shopping’
maand bij Conway

De hele maand september was het ‘Your Easy Shopping’ maand bij Conway. We hadden een goed gevuld programma klaar voor onze klanten: gaande van een special edition magazine boordevol acties tot een digitaal shopping platform waar nóg meer acties te vinden waren.

Kers op de taart was een klantenevenement op 11 en 12 september. Het was enerzijds een beurs zoals we die al jaren kennen, en toch ook weer niet, want het zat allemaal in een nieuw, fris jasje.

Het basisprincipe bleef hetzelfde: we nodigen onze klanten uit en we nodigen onze fabrikanten uit. Conway brengt beide partijen samen om elkaar te ontmoeten en te praten over de ontwikkeling van hun winkelpunt.

Het kan daarbij gaan over promoties, acties en nieuwe producten. Tijdens de twee eventdagen kon een klant volop bestellingen plaatsen via het online shoppingplatform.

Het gesprek kan zeker nog een stapje verder gaan over bijvoorbeeld de optimale inrichting van hun winkel, concepten, nieuwe assortimenten. We noemen dit ‘retail enablement’ en dit is een cruciaal element in onze strategie om ‘Your most convenient partner’ te zijn voor onze klanten. Conway wilt de klanten op alle mogelijke manieren ondersteunen om hun winkelpunt verder uit te bouwen en te doen groeien.

Voor het eerst sinds lang organiseerden we de beurs niet meer in Brussels Expo. We kozen voor de nieuwe, hippe locatie Tour & Taxis en we bouwden een sfeervol concept dat aansluit bij onze specifieke business in het on-the-go kanaal.

“We namen onze klanten mee op weg. Op weg naar plezier en succes. We nodigden hen uit voor een culinaire citytrip naar ‘Convenience City’. Een plaats waar ze gemakkelijk kunnen shoppen (Your Easy Shopping), want Conway brengt er voor hen alle producten, leveranciers en innovaties samen. Daarnaast is ‘Convenience City’ ook een plaats waar ze ten volle kunnen ontspannen. Kortom, we brachten onze klanten samen om hen te inspireren, nieuwe trends te laten ontdekken en te laten genieten.”, vertelt Peter Van de Velde, Marketing Manager bij Conway.

Van zowel klanten als fabrikanten kregen we fijne reacties. Een supergezellige sfeer, het juiste aanbod van producten, interessante promoties, veel aandacht voor nieuwigheden in het on-the-go segment en iedereen paraat met de nodige begeleiding en advies.