Copa Colora,
de smaken van de wereld

Copa Colora,
de smaken van de wereld

De wereld wordt steeds kleurrijker. De consument van vandaag is niet meer enkel op zoek naar de typische Belgische toppers, maar ook naar nieuwe verrassende smaken. Gedreven door een vleugje exotiek willen vooral jongeren nieuwe, gedurfde producten ontdekken. Vaak geïnspireerd door wat ze op social media opgepikt hebben

Als antwoord op deze nieuwe trend lanceert Conway het unieke concept ‘Copa Colora’. Copa Colora bundelt maandelijks een slimme selectie van wereldproducten.

Achter dit concept zit een complementair Conway team van experten uit onze verkoop-, aankoop- en marketingteams die de social media opvolgen, met fabrikanten in gesprek gaan, tastings doen, enzovoort. Op deze manier zorgen we ervoor dat we aan onze klanten producten voorstellen die ook echt potentieel hebben in België. Onze klanten kunnen hiermee de onmisbare dynamiek brengen die een on-the-go winkelpunt nodig heeft.

Elke maand brengen we de geselecteerde producten tot bij onze klanten in een maandelijkse Copa Colora folder, gedrukt en online op Conway24. Onze Customer Developers gaan op pad met een pakketje proefstalen om onze klanten te laten kennismaken met dit vernieuwende assortiment.

De allereerste Copa Colora is nu uit en het is meteen een dubbeleditie met 2x8 wereldproducten.

Chupa Chups drinks

De bekende smaak van de Chupa Chups lolly’s in een bruisende frisdrank

Aunt Mabel’s

Naar een Amerikaans recept. Zachte muffins, zoals het hoort met echte boter en kwalitatieve ingrediënten. En bovendien zonder palmolie.

 

Fanta Fruit

Fruitige Fanta’s, groots in Amerika. Drink ze fris voor de beste smaaksensatie.

 

Calypso

Het idee was simpel: een authentieke, heerlijke limonade gemaakt met echte citroenen en echte suiker.

Copa Colora
De smaken van de wereld neem je mee als een beker on-the-go.
Geïnspireerd voor de rest van je dag.