“We investeren in kleinere voertuigen om leveren makkelijker te maken”

“We investeren in kleinere voertuigen om leveren makkelijker te maken”

Heel wat van onze klanten hebben winkelpunten midden in de stad en op lastig te bereiken plaatsen. Het wordt steeds moeilijker om deze met onze klassieke, grote vrachtwagens te beleveren. Druk verkeer, beperkte parkeermogelijkheden, circulatieplannen en lage emissiezones maken van elke leverplaats een logistieke uitdaging.

Daarom investeert Conway al geruime tijd in kleinere voertuigen. Vorig jaar stond de teller op 21 voertuigen, intussen zijn dit er ruim meer dan 30. Dankzij onze aanpassingen kunnen we veel specifieker inspelen op de veranderende mobiliteit in ons land.

Onze nieuwe, kleine en middelgrote bestelwagens zijn sneller inzetbaar, een pak milieuvriendelijker en enorm handig in lastige verkeerssituaties.

We zijn ons bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid én denken ook constant aan het welzijn van de chauffeur. Onze nieuwe vloot was een essentiële investering om nog sneller en vlotter te leveren. Vandaag kunnen we elk type klant beter dan ooit leveren op een zo ecologisch mogelijke manier.

„We zijn ons bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid én denken ook constant aan het welzijn van de chauffeur. Onze nieuwe vloot was een essentiële investering om nog sneller en vlotter te leveren. Vandaag kunnen we elk type klant beter dan ooit leveren op een zo ecologisch mogelijke manier.“
Annemieke Mareels, Fleet Manager bij Conway
Contactpersoon
Conway – The Convenience Company