Strategische samenwerking met Belchicken!

Strategische samenwerking met Belchicken!

Conway en Belchicken, toonaangevende FastDining restaurants gespecialiseerd in het Fried Chicken concept, kondigen een strategische samenwerking aan, met als doel de efficiëntie en betrouwbaarheid van de supply chain te versterken.

Deze samenwerking markeert een belangrijke mijlpaal voor Belchicken, dat zich toelegt op het aanbieden van een kwalitatief FastDining concept. Conway, met zijn bewezen staat van dienst in logistieke & commerciële oplossingen voor on-the-go consumptie, zal een cruciale rol spelen in het optimaliseren van de distributiekanalen van Belchicken, met het oog op het verbeteren van de klanttevredenheid.

Belchicken's CEO, Fevzi Yildirim, zegt hierover: "Wij zijn verheugd om Conway als onze logistieke full service partner te verwelkomen. Deze samenwerking stelt ons in staat om de efficiëntie van onze logistieke processen te vergroten en tegelijkertijd de hoogwaardige service te handhaven waar Belchicken om bekend staat. Conway's toewijding aan kwaliteit en innovatie sluit naadloos aan bij onze bedrijfswaarden en we kijken uit naar een succesvolle samenwerking."

Conway zal Belchicken ondersteunen bij het stroomlijnen van distributie, voorraadbeheer en transport, waardoor de levering van verse, kwalitatieve producten aan klanten in Europa wordt geoptimaliseerd. Door de implementatie van geavanceerde technologieën en efficiënte logistieke processen streeft Belchicken naar een nog betere respons op de groeiende vraag naar zijn producten.

Conway's CEO, Marc Lanneau, verklaart: "Wij zijn enthousiast om met Belchicken samen te werken. We zijn helemaal klaar voor deze belangrijke stap vooruit in het foodservice kanaal. Met onze flexibiliteit, betrouwbaarheid en ons gedreven Conway team zijn we ervan overtuigd dat we als ‘Your most convenient partner’ Belchicken verder kunnen laten groeien. Onze toewijding, betrouwbaarheid en innovatie sluit naadloos aan bij Belchicken's streven naar excellentie."

De samenwerking tussen Belchicken en Conway markeert een veelbelovende stap in de verdere ontwikkeling van beide bedrijven. Beide organisaties kijken ernaar uit om gezamenlijk te groeien en de verwachtingen van hun klanten te overtreffen.