Conway houdt wagenpark up-to-date met de beste technische nieuwigheden

Conway houdt wagenpark up-to-date met de beste technische nieuwigheden

Conway houdt zijn vloot constant up-to-date met de beste technische snufjes en nieuwigheden. Het welzijn en comfort van onze chauffeurs dragen we zeer hoog in het vaandel. Eén van de laatste grote vernieuwingen zijn onze mirror cams. Hiermee hebben de chauffeurs meer overzicht dan ooit en kunnen ze lastige situaties perfect inschatten.

In combinatie met alle andere technische zaken is er steeds een totaaloverzicht mogelijk. Een aantal jaar geleden was Conway al een voortrekker met de 360° camera. Het innovatieve helikopterbovenaanzicht geeft een duidelijk totaalbeeld van bovenaf. Ook de veiligheid van zwakke weggebruikers en andere automobilisten is belangrijk. Manoeuvreren, parkeren en bewust rijden, gaan vlotter dan ooit. We perken de kans op ongevallen of schade enorm in.

Ook andere zaken zoals actieve rem-assistentie en diverse beveiligingen implementeren we constant. We denken steeds actief na over de veiligheid van onze vrachtwagens en alle betrokken personen.

“Dankzij de innovatieve 360° camera’s zijn er geen dode hoeken meer. In combinatie met de mirror cams is de veiligheid van vooral zwakke weggebruikers beter dan ooit gegarandeerd. We proberen de kans op schade of een ongeval tot quasi nul te herleiden.” – Annemieke Mareels, Fleet Manager bij Conway.

Contactpersoon
Conway – The Convenience Company