We love the (Con)way you are!

Complimentenweek bij Conway.

We love the (Con)way you are!

Complimentenweek bij Conway.

Hey jij daar, we love the (Con)way you are! Dat was het compliment naar al de Conway collega’s. Op 1 maart was het complimentendag, een dag waarop we de mensen om ons heen die extra waardering geven. Hier bij Conway hebben we van complimentendag een hele complimentenweek gemaakt.

We zorgden voor een verrassende complimentenmuur waar iedereen naar hartenlust een complimentje kon afscheuren en uitdelen. De muur werd doorheen de week meerdere keren bijgevuld en opgefrist met nieuwe complimenten. In totaal zijn er maar liefst meer dan 600 complimentjes uitgedeeld die week. En dan hebben we de mondelinge complimentjes nog niet eens meegeteld.

Op tal van manieren zijn er scheurcomplimentjes uitgedeeld. Verstopt in de jaszak, in een schuifje aan het bureau, op het toetsenbord of het werd gewoon afgegeven aan de collega zelf. Elk complimentje gaf een hartverwarmend gevoel.

Onze complimentenmuur is er nu weliswaar niet meer, bij Conway blijven we iedereen aanmoedigen om elkaar doorheen het hele jaar te blijven waarderen en complimenteren. Wij maken er geen complimentenweek van, maar een complimentenjaar.