“Het was gezellig,
graag nog een keer”

“Het was gezellig,
graag nog een keer”

“Het was heel gezellig, graag
nog een keer” Zo vatte onze klant
ons YES-bezoek samen.

 

“YES” staat voor “Your Easy Shopping”, onze online en offline beurscampagne dit voorjaar.

Deze campagne heeft verschillende onderdelen. Om te beginnen zijn er twee special edition magazines boordevol beursacties en -promoties. We hebben een goodiebox samengesteld met een heel aantal nieuwe producten die fabrikanten lanceren en waarbij Conway hen ondersteunt in het opbouwen van distributie. Daarnaast is er een online gedeelte met een VIP-shopping platform.

Rode draad doorheen de hele campagne zijn de 20 reizen die we weggeven. Nu het weer kan na Corona, zetten we graag deze mooie traditie verder en nemen we 20 klanten mee op reis naar het prachtige Lissabon.

Tot slot zijn er de ‘Conway komt naar je toe’-busjes waarmee onze Customer Developers het land doorkruisen. Aan boord hebben ze alles om de uitverkoren klanten in de watten te leggen. Er zijn cadeautjes, goodies, heerlijke tapas en bijhorende drankjes. En natuurlijk ook fantastische promoties en acties.

Onze klant in St-Gillis-Waas was blij verrast met ons bezoek. “Dit was echt een leuke namiddag. Ontspannend en gezellig. De ideale combinatie tussen business en pleasure. Het is een eer dat Conway bij ons persoonlijk langskomt en zoveel tijd voor ons vrijmaakt. Graag tot een volgende keer, Conway!”