We ondersteunen je graag

Jouw winkel. Onze kennis.
Toekomstgericht en persoonlijk.

 

We ondersteunen je graag

Jouw winkel. Onze kennis.
Toekomstgericht en persoonlijk.

 

Jouw full service specialist

Succes in zakendoen is servicegebonden. Dit geldt voor onze klanten en natuurlijk ook voor ons. Als toonaangevende Convenience groothandel in Europa gaat ons aanbod verder dan alleen maar producten. Conway is jouw full service specialist voor Convenience.

Wij bieden verschillende concepten aan om eender welk verkooppunt optimaal te laten renderen. Conway helpt jou bij de samenstelling van het assortiment, de optimale invulling van winkelschappen, verkoopbevorderende activiteiten en nog veel meer. Op die manier helpen we jou in te spelen op de wensen van jouw klanten en werken we mee aan de succesvolle ontwikkeling van jouw winkelpunt.

Permanente optimalisatie van jouw shop

Een succesvolle krantenwinkel of benzinestation is geen toevalstreffer. Het is het gevolg van een inrichting afgestemd op de behoeften van de klant en het resultaat van een permanente optimalisatie.

Als Conway klant kan je hierbij op ons rekenen. Wij zijn jouw strategische partner bij de optimalisatie van jouw verkooppunt en geven je hierbij commercieel advies.

Zo investeert de Lekkerland/Conway groep permanent in studies naar eindverbruikers toe en kennen we als geen ander de verwachtingen en de behoeften van jouw klanten. Behoeften die verschillen van winkelpunt tot winkelpunt.

De totaaloplossing voor een succes

Op basis van diverse cijfergegevens kunnen wij jouw bestaand of toekomstig winkelpunt analyseren en leveren we je alles voor een succesvol verkooppunt.

Conway ondersteunt je door de shopoptimalisatie te maximaliseren met advies van onze experts in winkelinrichting, juiste assortimentskeuze en schappenplannen.

Een concept in functie van jouw shop

In samenwerking met verschillende fabrikanten kan Conway je concepten of totaaloplossingen aanbieden voor de meest renderende assortimenten. Denk maar aan producten, materialen, toestellen, opleidingen… we bieden het allemaal aan!

All-in pakket

Wij stellen voor jouw shop een optimaal assortiment samen en zorgen voor de uitrusting met de nodige materialen en technische apparaten. Natuurlijk geven wij jou ook raad bij de optimale benutting van de ruimte en bij de plaatsing van de producten. We ondersteunen je ook met marketing- en promomateriaal en geven opleidingen aan jouw personeel.

Bestellen

Het internet en de smartphone worden in toenemende mate ingezet om bestellingen te noteren. Op onze webshop www.conway24.be en via onze Conway24-app kan je snel en op ieder gewenst moment bestellen. Daarnaast worden ook andere geavanceerde technieken zoals EDI ingezet. Ook via telefoon of mail bereik je nog steeds de afdeling Customer Service.