Idé Coffee

Idé Coffee

Much more than just a coffee

Idé Coffee levert jouw verkooppunt warme ontmoetingen, aangename gesprekken en heerlijke passages.
Hun missie: 100% duurzaam en buitengewoon koffiegeluk onderweg.
Koffie onderweg is meer dan koffie. Idé Coffee garandeert sinds 2003 100% koffiegeluk op maat voor meer dan 1000 kleinere en grote ondernemingen in België.

Waarom Idé Coffee?

Eerlijk

Idé Coffee is de enige verdeler van Fair Trade Original Coffee. Ze zoeken voortdurend naar manieren om de keten tussen koffieboer en eindconsument korter te maken.

Klimaatneutraal

Idé Coffee streeft ernaar om in 2020 de helft van de koffieverkoop klimaatneutraal te hebben.

Persoonlijkheid

Samen met jou kiezen we de juiste coffee blend voor jouw onderneming. Idé Coffee levert zowel Fair Trade Original koffie, als een eigen Idé Coffeemerk en Douwe Egberts, Lavazza en Illy.

Zorgeloos

Nog voor je merkt dat de voorraad koffiebonen bijna op is, nemen wij proactief contact op voor de levering van een nieuwe batch pure happiness.


Wat hebben we voor jou?

De nieuwe E-serie van JURA betekent in ieder opzicht een revolutie voor koffiegenot. Het bereidingsproces voor espresso is volledig geperfectioneerd.

Een wereldprimeur, het impulsextractieproces (Pulse Extraction Process, P.E.P.®), optimaliseert de extractietijd en garandeert ook bij korte koffiespecialiteiten een maximum aan aroma.

CLARIS Smart levert zuiver water voor een pure smaak. Nooit eerder was het gebruik van de filter eenvoudiger, want het nieuwe intelligente watersysteem (Intelligent Water System, I.W.S.®) detecteert de filter automatisch.


7 producten

  • Claris smart filter patroon
  • Inhoud waterreservoir: 1,9l
  • Koffieresidubak: 19 kopjes
  • Capaciteit bonenreservoir: 280 gram
  • 8 koffiesterktes programmeerbaar

Ik wil de Jura E6 gratis testen!