Voorjaarsbeurs 2020

Voorjaarsbeurs 2020

Voorjaarsbeurs 2020

Op 15 & 16 maart 2020.
Profiteer van sterke acties en ga met ons mee op cruise.

Vijf dagen heerlijk ontspannen op het water

Op dit prachtige cruiseschip verwennen we je van ’s ochtends tot ’s avonds. Elke dag gastronomisch tafelen.
Relaxen op het zonnedek. Een verfrissende duik in één van de drie zwembaden. Een actieve sessie in de fitness of een rondje joggen. ’s Avonds lekker uit de bol gaan in de discotheek,
het casino of met de live music show. Gewoonweg genieten!

Op een rustig tempo varen we van het wereldberoemde Venetië naar het historische stadje Koper in Slovenië. Daarna reizen we verder naar het prachtige Kroatië. Onze eerste stopplaats is Split met zijn indrukwekkende paleis van Diocletianus, Unesco Werelderfgoed. Daarna varen we naar Zadar waar we Krka National Park bezoeken met de wondermooie Skradinski watervallen.

Hoe kan jij deze fantastische cruise winnen?

Je kan 1 van de 20 cruises voor 2 personen winnen door te bestellen op de deelnemende standen. Elke aankoop levert je minstens 1 tombolaticket op.  Veel succes!


Groepsreis voor 20 x 2 duo’s met begeleiding van Conway van dinsdag 19 mei tot en met zaterdag 23 mei 2020 (Hemelvaart).Samenstelling reis, bestemming en data onder voorbehoud van wijzigingen.

Chi-Whaw-Whaw Deals

Sterke prijskortingen

vanaf 1 karton & onbeperkt

Een hele reeks topartikelen in zoetwaren, dranken en vers & diepvries hebben een korting in euro per 1 karton of tray, en helemaal onbeperkt in aantal. We tellen alle verzamelde kortingen op en voor dit totaalbedrag krijg je van ons een kredietnota na alle beursleveringen.

Container Deals

De Conway containers worden nog voordeliger dankzij de Chi-Whaw-Whaw Deals. Kies je pakket zoetwaren, soft drinks of alcoholic drinks en profiteer van straffe prijskortingen.

Dit prachtig cadeau staat voor je klaar

Kom langs op de beurs en je ontvangt helemaal gratis een exclusieve set servies van Salt & Pepper.

Set pasta

Set aperitief

Set ontbijt

En er is nog meer!

Laat je Inspireren
Laat je Inspireren
Ontdek als eerste de allernieuwste trends in het on-the-go kanaal. Op onze Discovery Market kan je kennismaken met heel wat nieuwe verrassende producten en concepten in zoetwaren, dranken en food service. Zeker een bezoekje waard!
Smakelijk!
Smakelijk!
Doorlopend uitgebreid warm & koud buffet.
Ontbijtbuffet op zondagochtend.
De beste promoties
De beste promoties
Twee dagen lang kan je profiteren van de allerbeste deals en promoties. Je Conway vertegenwoordiger staat voor je klaar om je te begeleiden en adviseren.

Deze beursacties zijn enkel van toepassing voor onze klanten van organisatie Total Codonext (199)

Voorwaarden acties