Ga aan de slag bij Conway

 

Vacatures

Ga aan de slag bij Conway

 

We zoeken collega’s

Wij zijn op zoek naar heel wat nieuwe collega’s voor vaste en tijdelijke jobs, zowel voor bedienden als magazijnmedewerkers en chauffeurs B, C en CE. Ook voor een stage of vakantiejob kan je bij ons terecht.

De Conway familie

Bij Conway is de sfeer familiaal en open. Vanaf dag één ben je deel van de Conway familie. Het maakt daarbij niet uit welke job je bij ons doet, of je lang of kort bij ons bent. Je bent altijd een volwaardig lid van ons team.

We zorgen bij je opstart voor begeleiding en ondersteuning, zodat je je meteen helemaal thuis voelt. Wij houden van diversiteit en vooral van enthousiasme en positiviteit.

We verwennen onze medewerkers regelmatig met leuke extraatjes en activiteiten om dat familiegevoel nog te versterken. Er is een gezellige cafetaria waar je samen met de collega’s kan genieten van versbereide koude en warme maaltijden.

Dat is voor iedere werknemer anders. Daarom coachen,  sturen, motiveren en ondersteunen we medewerkers zodat ze allemaal op hun eigen manier met goesting kunnen werken bij Conway.

Het Conway DNA

We zoeken medewerkers die perfect passen in de Conway familie. Ben jij vriendelijk, energiek en betrouwbaar? Dan vormen Conway en jij de perfecte match!

  • Vriendelijk:
    We zijn vriendelijk voor onze klanten en voor elkaar. We hebben respect voor iedereen. We werken open en constructief met elkaar samen.
  • Energiek:
    We starten elke dag met volle goesting. We motiveren en inspireren elkaar. We werken graag hard, maar altijd met een glimlach op ons gezicht.
  • Betrouwbaar:
    Onze klanten kunnen op ons rekenen. We staan klaar, elke dag opnieuw, om hen de best mogelijke service te bieden. We staan ook klaar voor elkaar en bieden onze collega’s hulp en ondersteuning waar nodig.

Starten bij Conway

Starten bij Conway kan op elk niveau. Er zijn vaak doorgroeimogelijkheden of opportuniteiten om binnen ons bedrijf van job te wisselen. Elke functie heeft een duidelijk takenpakket. Een buddy helpt je in het begin op weg zodat je snel ingewerkt bent.

Ben je er van overtuigd dat jij onze volgende enthousiaste collega bent? Ontdek onze vacatures!

Opleiding                             

Voor elke functie binnen Conway voorzien wij een passende opleiding. Naast jouw buddy die jou persoonlijk op weg helpt, is er ook training on the job. Je hebt behulpzame collega’s die altijd voor je klaarstaan.

Voor onze chauffeurs voorzien we verschillende opleidingen. Je kan bij ons zelfs een gratis opleiding volgen voor rijbewijs C en CE. Meer weten? Contacteer ons!

Good Vibes                          

Bij Conway doen we alles met de glimlach en vooral met veel goesting. Wij houden van variatie, van snel en pittig. Een nieuwe dag bij Conway brengt steeds nieuwe uitdagingen. Dit geeft ons energie. En vooral, het brengt een glimlach op ons gezicht.

Bij Conway sta je er nooit alleen voor. Je kan rekenen op fantastische collega’s die er samen met jou, elke dag opnieuw, voor gaan.

Welzijn

Het welzijn van onze medewerkers is voor Conway heel belangrijk. We werken nauw samen met het Comité voor Preventie en Bescherming op het Werk (CPBW) om alle gezondheids- en veiligheidsthema’s te bespreken. Dit Comité bevat werknemers uit alle vestigingen en leden van de directie.

Your most convenient employer

Dat willen wij zijn voor onze medewerkers. Altijd en overal.

Net zoals we voor onze klanten ‘Your most convenient partner’ willen zijn, willen we voor al onze medewerkers ‘Your most convenient employer’ zijn. De best mogelijke werkgever. We coachen, motiveren en ondersteunen onze medewerkers op tal van manieren. We hebben oog voor ieders welzijn. Dat iedereen zich goed voelt bij ons, vinden wij heel belangrijk.

Conway stimuleert z’n medewerkers om te bewegen en met de fiets naar het werk te komen. Iedere werknemer heeft de mogelijkheid een elektrische fiets te ontvangen. Zo zijn we niet enkel sportief bezig maar ook met het milieu begaan.