Wij zoeken chauffeurs

Word jij blij van blije klanten?

 

Solliciteer snel en makkelijk

Wij zoeken chauffeurs

Word jij blij van blije klanten?

 

“Ik ben heel graag op de baan,
ik werk graag met mensen
en het rijden is gewoon fantastisch.”

Michael, chauffeur bij Conway.

De Conway chauffeurs, onze helden

Bij Conway zijn onze chauffeurs echte helden. Ze gaan elke dag vroeg in de ochtend op pad om onze klanten blij te maken. Met onze goed uitgeruste vrachtwagens rijden ze van winkel naar winkel om de Conway klanten te beleveren. Netjes, op tijd, en vooral met de glimlach.

 

Wil jij ook een held worden?

Ben jij gepassioneerd door prachtige vrachtwagens én is vriendelijk zijn voor jou geen enkele moeite? Dan ben jij de chauffeur die we zoeken !

Wie ben jij

 • Je houdt van contact met veel verschillende mensen
 • Je bekijkt de dingen altijd positief
 • Je krijgt een kick van een vlot verlopen route en perfect afgeleverde bestellingen
 • Je bent iemand waarop wij kunnen rekenen
 • Je hebt bij voorkeur een rijbewijs C of CE
 • Je spreekt vlot Nederlands, Frans en/of Engels
 • Een rode outfit staat je goed 😊

Wat doe je bij Conway als chauffeur

 • Je bent het gezicht van Conway op de weg en bij onze klanten
 • Je laadt ’s ochtends je vrachtwagen en voert ongeveer 15 leveringen per dag uit
 • Je levert food- en non food goederen bij zowel kleine winkels in een dorp of gemeente, als bij grotere baanwinkels en supermarkten
 • Je handelt bij elke klant nauwgezet een stukje administratie af
 • Maar bovenal ga je elke keer voor een tevreden klant !

Wat mag je van ons verwachten?

 • We voorzien een aangenaam opleidingsprogramma waarin we je stap voor stap alle tips & tricks leren
 • Je krijgt hierbij persoonlijke begeleiding
 • Alle andere Conway collega’s staan klaar om je te helpen waar nodig
 • Als we bij jou de juiste inzet en motivatie zien, dan krijg je de mogelijkheid om – voor jou helemaal gratis – de opleiding tot C of CE chauffeur te volgen
_98a9661

Ik ben Anthony, 32 jaar en chauffeur bij Conway in Temse. Toen ik hier begon te werken, had ik enkel een rijbewijs B. Ik kreeg al snel de kans om een opleiding te volgen voor een rijbewijs C, omdat ik goed was in het omgaan met de klanten en heel gemotiveerd. Die kans heb ik met beide handen gegrepen en ik was meteen de eerste keer geslaagd. Binnenkort start ik de opleiding voor een rijbewijs CE. Toen ik hier zou starten, was ik best wel wat ongerust over het vroege opstaan. Maar dat viel veel beter mee dan verwacht. Het is een kwestie van gewoon worden.

Wat ik het leukst vind aan de job van chauffeur bij Conway, is de zelfstandigheid en vrijheid die je hebt als je op de baan bent. Gecombineerd met het leuke contact met de klanten en met de collega’s. Wij krijgen enorm veel respect voor de job die we doen. De appreciatie en waardering die ik hier elke dag voel, dat maakt echt het verschil voor mij.

Ik ben Kevin, 42 jaar en fulltime aan het werk bij Conway als chauffeur. Ik ben hier komen solliciteren op aanraden van een vriend. Ik had geen enkele ervaring als chauffeur en had enkel een rijbewijs B. Toch mocht ik meteen starten. Voor Conway was het belangrijkste dat ik de juiste mindset en attitude had: klantvriendelijk, sociaal, betrouwbaar en positief ingesteld.

Na enkele maanden mocht ik starten met de opleiding voor een rijbewijs C. Een opleiding die volledig betaald werd door Conway. Ik ben echt heel blij met deze job. Ik hou van de vrijheid die je hebt en het loon is goed. Ik ga deze job doen tot aan mijn pensioen, daar twijfel ik niet aan.

_98a9502
_98a9744

Ik ben Giuseppe, 36 jaar, en werk vanuit het Conway distributiecentrum in Courcelles als chauffeur. Ik ben hier terecht gekomen via een vriend. Hij was gestart bij Conway en belde me op omdat hij zo enthousiast was. “Het is hier echt supertof”, vertelde hij mij. Ik heb niet getwijfeld en heb me meteen aangemeld.

Momenteel ben ik chauffeur B. Dankzij Conway doe ik binnenkort het examen voor een rijbewijs C. Van zodra ik dit rijbewijs behaal, krijg ik andere routes en klanten. De klanten die ik nu belever, zijn al een beetje verdrietig dat ik binnenkort niet meer ga langskomen. Maar ik stel ze meteen gerust: er komt gewoon een andere toffe collega in de plaats en ik kan op mijn beurt weer andere klanten blij maken.

Vaak vragen ze me of ik het vroege opstaan niet lastig vind. Nee, helemaal niet, het is een ritme dat je snel gewoon bent. Voor mij zorgt het voor een perfecte mix van werk en gezin. Ik kan elke dag mijn kindjes van school halen.

Het verhaal van Mamadou…

Conway helpt me om mijn leven hier op te bouwen. Als anderstalige vrachtwagenchauffeur wil ik zo snel mogelijk Nederlands leren. Nu help ik de klanten in het Frans en het Engels. Nederlands heb ik niet alleen nodig voor mijn job, maar ook privé. Daarom heeft Conway ervoor gezorgd dat ik in samenwerking met Compaan vzw een individueel taaltraject kan volgen. Samen met mijn persoonlijke taalcoach oefenen we nu vooral op zinnen en gesprekken die ik kan gebruiken bij mijn klanten. En via een aparte app leer ik veel extra woorden. Conway helpt me om mijn leven hier op te bouwen.  Ik vind Nederlands geen makkelijke taal. En ik zal dus vooral heel veel moeten oefenen door met de klanten en collega’s Nederlands te spreken.”

mamadou