Wie is Conway

Aangename kennismaking

Wie is Conway

Aangename kennismaking

Wie zijn wij

Conway is de specialist in on-the-go consumptie. We leveren zoetwaren, rookwaren, vers- en diepvriesproducten en niet-voedingsartikelen aan supermarkten, tankstations, krantenwinkels, pretparken, bioscopen, quick service restaurants en nog een pak andere klanten.

Met een breed assortiment, een sterk commercieel aanbod en een zorgzame service maken wij onze klanten en hun winkelpunten succesvol. We denken mee en begeleiden hen met persoonlijk advies. Het Conway team bestaat uit 500 medewerkers in twee distributiecentra, Temse en Courcelles. Het Conway DNA zit in ieder van hen: vriendelijk, betrouwbaar en vol energie.

Wij leveren alles voor de goesting onderweg.

Over Conway

Conway behoort tot de Lekkerland Groep die actief is in 4 Europese landen. In 2020 bediende Lekkerland 85.800 verkooppunten met 5.000 medewerkers. De omzet bedroeg 13,1 miljard euro.

Sinds 2020 maakt Lekkerland deel uit van de REWE Group, één van de toonaangevende groepen voor food retail en toerisme in Duitsland en Europa. In 2020 behaalde de REWE Group een totale omzet van ongeveer 75 miljard euro. De REWE Group, opgericht in 1927, is aanwezig in 22 Europese landen met ongeveer 384.000 medewerkers.

Your most convenient partner

Dat willen wij zijn voor onze klanten. Altijd en overal.

Wij bieden onze klanten slimme concepten en oplossingen aan, gecombineerd met een flexibele logistiek. We staan steeds voor hen klaar zodat zij nog succesvoller kunnen worden en makkelijker kunnen ondernemen. Met de Conway waarden betrouwbaarheid, vriendelijkheid en een gezonde dosis energie krijgen we dit voor elkaar.

Op Conway kan je rekenen