Verwachtingen overtreffen. Klantenbinding.

Een succesvolle krantenwinkel of benzinestation is geen toevalstreffer. Het is het gevolg van een consequente inrichting afgestemd op de behoeften van de klant. En … het resultaat van een permanente optimalisatie.

Als Conway klant kan u hierbij op ons rekenen. Wij zijn uw strategische partner bij de optimalisatie van uw verkooppunt en geven u hierbij commercieel advies.

Zo investeert de Lekkerland groep permanent in studies naar eindverbruikers toe en kennen we als geen ander de verwachtingen en de behoeften van uw klanten. Behoeften die trouwens verschillen van winkelpunt tot winkelpunt.

Totaaloplossingen voor een succesvolle business

Op basis van diverse cijfergegevens kunnen wij uw bestaand of toekomstig winkelpunt analyseren en leveren we u alles voor een succesvol verkooppunt. Dit wil zeggen een volledig assortiment en totaaloplossingen afgestemd op uw verkooppunt: bijvoorbeeld koffieconcept- of ijsconcept alsook diverse bistro oplossingen.

Dankzij shop, assortiment- of schappenoptimalisatie samen met Conway, overtreft ook u alle verwachtingen van uw klanten en doet u aan klantenbinding.

Onze verkoopsploeg helpt u graag verder.
Contacteer ons online via het contactformulier.
Wij contacteren u zo snel mogelijk.

Contact

Contact Meer details