Direct en stipt. Flexibel en milieuvriendelijk.

Ook met een 19-tonner kan men intelligent rijden. Conway levert het bewijs met zijn moderne vloot en de nieuwste technologie.

Toerplanning via computer

Levering

Dankzij moderne software voor toerplanning en het gebruik van een Telematics systeem, weten Conway chauffeurs steeds waar ze heen moeten. De software heeft als doel elke klant op tijd leveren met zo min mogelijk kilometers. Dat bespaart tijd en brandstof.

Bovendien test Lekkerland groep alternatieve systemen uit.

De eerste hybride vrachtwagen van Mercedes-Benz is al op de baan.

Ook achter het stuur is alles zo energie / lever efficiënt mogelijk opgevat. Vrachtwagens van Conway beschikken over meerdere compartimenten voor maximaal drie temperatuurvervoer: ongekoelde goederen, verse en diepvriesgoederen. Zo ontvangt u in één enkele levering uw totaal assortiment en hebt u meer tijd voor uw klanten.

Papierloze levering met Telematic

Ook praktisch voor alle klanten is het gebruik van ons Telematic-systeem. Conway chauffeurs zullen in de nabije toekomst uitgerust zijn met een Personal Digital Assistent (PDA) voor de papierloze afhandeling van alle leveringen.

Kleine leveringen nu via pakjesdienst

Interessant voor iedereen die op korte termijn kleine hoeveelheden wil bestellen: de individuele fijne distributie via pakjesdienst in samenwerking met DPD.

Diensten

Diensten Meer details

Assortiment

Assortiment

Wij leveren het gepaste assortiment voor uw dagelijkse omzet. Vanzelfsprekend afgestemd op uw shop, uw regio en uw klanten.

Meer details