Eenvoudigweg genieten. Alles uit een hand.

Eenvoudig en aangenaam genieten, altijd en overal; consumentengedrag is de laatste decennia grondig gewijzigd. Dat is uw uitgangspunt als uitbater van een dagbladhandel, benzinestation of Convenience-store en onze gemeenschappelijke zorg.

Wie onderweg snel en smakelijk wil consumeren, vindt alles in de verkooppunten die door Conway beleverd worden. Wij leveren rookwaren, Food to-go, dranken, herlaadkaarten en nog veel meer. Op die manier wordt Convenience genot, dankzij Conway.

Meer dan 5.400 Conway klanten in heel België

Enkel en alleen in België beleveren een 60-tal vrachtwagens dagelijks meer dan 5.400 dagbladhandels, tabakszaken, benzinestations, drankenhandels, supermarkten, voedingszaken, bakkerijen, cantines en Convenience-Stores.

Groothandel, systeempartner, logistieke partner

We maken deel uit van een internationale groothandel, systeempartner en logistieke partner in één. Naast onze assortimenten leveren we ook alles voor het dagdagelijks succes van onze klanten.

We ontwikkelen onder andere shop, logistieke en totaaloplossingen op maat. Wij geven raad aan onze klanten en begeleiden hen in de succesvolle uitbouw van hun verkooppunt.

U kunt steeds op Conway rekenen !